Yhdistyksemme

Tupoksen Martat ry on vuonna 2002 perustettu yhdistys, jonka toiminta-ajatuksena on järjestää kotiin ja harrastuksiin liittyvää mukavaa ja hyödyllistä toimintaa kaikille lähialueen asukkaille.

Tupoksen martat ry:n on jatkuvasti uudistuva, nuorekas ja aktiivinen yhdistys, joka tekee yhteistyötä kunnan, seurakunnan ja muiden alueella toimivien järjestöjen sekä lähialueiden muiden marttayhdistysten kanssa.

Tupoksen Marttojen pääsääntöisenä toiminta-alueena on Tupoksen kylä Limingassa. Jäsenistö koostuu Lakeuden alueella asuvista. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä noin 40. Tupoksen Martat ry toimii Pohjois-Pohjanmaan marttapiiriin alaisuudessa.

Yhdistyksessä on tavoitteena myös jäsenten hankkiminen ja marttatoiminnan tehtävästä tiedottaminen jäsenille niin, että jokainen jäsen tuntee kuuluvansa marttoihin ja tuntee järjestön.